STO Capelle-Oostland Techniek Belevingsdagen

Op woensdag 3 en donderdag 4 november 2021 organiseert STO Capelle-Oostland de eerste “Techniek Belevingsdagen”. Dagen waarbij leerlingen van groep 7 en 8 van het PO onderwijs en leerlingen van de groepen 1 en 2 van het VO kennis kunnen maken met techniek.

Niet kijken, maar beleven is het motto van deze dagen. Hoe is het om te “werken” in de techniek? Wat is er zo leuk aan? Welk technisch beroep past bij jou? Wat is eigenlijk techniek? Allemaal vragen waar we tijdens deze dagen antwoorden op gaan geven.

Leerlingen kunnen technische beroepen uitproberen, aan ondernemers vragen stellen, kijken naar “technisch theater” een eigen technische uitvinding ontwikkelen en meedoen aan de grote techniek quiz! Hoe leuk is dat.

In twee dagen tijd ontvangen wij 1300 leerlingen van scholen uit Capelle en Oostland!

Om de leerlingen “warm” te maken voor techniek hebben we al onze partners nodig. Doet u mee? Samen gaan we er prachtige dagen van maken. Als deelnemend bedrijf heeft u een grote mate van vrijheid om onze thema’s in te vullen. U ontvangt binnenkort een uitnodiging tot deelname. Daarna gaan wij graag met u in gesprek over uw invulling.

Belangrijk is nu dat u de datum alvast noteert in uw agenda 3 en 4 november 2021!

Wilt u nu al meer weten? Mail u even met info@stocapelle-oostland.ml of belt u met Peter Regoord op 06-54361724.

Laat een reactie achter