Gemeente Capelle aan den IJssel

 • Leer / werk mogelijkheden
 • Stagemogelijkheden
 • Actief in actielijn(en) (aanklik mogelijkheid)
  • Versterking instroom techniek onderwijs
  • Doorlopende leerlijnen
  • Professionalisering docenten
  • Innovatie en een hybride onderwijsmodel

Gemeente Lansigerland

Lansingerland is de gemeente die op 1 januari 2007 is ontstaan uit de fusie van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Gemeente Pijnacker-Nootdrop

Gemeente Zuidplas

Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is op 1 januari 2010 ontstaan door een vrijwillige fusie van de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle

Greenport West-Holland

Greenport West-Holland is een zogenoemde triple helix-organisatie. Drie partijen – ondernemers, overheden en kennisinstellingen – werken samen aan een duurzame en vitale toekomst voor het regionale tuinbouwcluster. Samenwerken zit dus in onze genen.

BOVO Haaglanden

De gezamenlijke po- en vo-schoolbesturen zijn samen met de gemeente Den Haag het onderwijsondersteunende programma BOVO gestart om ervoor te zorgen dat alle basisschoolverlaters in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk een passende plek vinden in het voortgezet onderwijs. Op basis van de wet- en regelgeving en de regionale, bestuurlijke afspraken ontwikkelt BOVO Haaglanden de BOVO-procedure en voert deze samen met de scholen uit.

SOB Oostland

SOB Oostland is een samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen en bedrijven. Het zet zich in voor (loopbaan)activiteiten van het voortgezet onderwijs, met extra aandacht voor Techniek, Logistiek en de Greenport.

Hollandia Infra – Krimpen a.d. IJssel

A new world of steel Sinds 1928 levert Hollandia een bijdrage aan de evolutie van de Europese staalbouw. De ontwikkeling van ons vakmanschap gaat hand in hand met de wijze waarop staal wordt toegepast. Onze kennis van staal groeit door het verleggen van grenzen en door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en technologie. We bouwen nu hoger, groter en complexer dan ooit tevoren. We leren de constructieve eigenschappen van staal steeds optimaler te benutten, zodat staalconstructies in de toekomst nog geavanceerder en duurzamer kunnen worden. Met elkaar bouwen we aan een nieuwe wereld van staal.

Stinis – Krimpen a.d. Lek

Stinis is een familiebedrijf. ze ontwerpen, produceren en onderhouden spreaders en op maat gemaakte hijsmiddelen voor containerbehandeling.

Reijm BV – Niewerkerk aan de IJssel
Groen, weg- en waterbouw
Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist.

Klift – Berkel en Rodenrijs

Klift Metaalbewerking heeft zich heeft toegelegd op het bewerken van metalen en aanverwante materialen. Zij doet dit door middel van diverse verspanende bewerkingen en zinkvonken. Zij is gespecialiseerd in enkelstuks en kleine series.

Stedin – Rotterdam

Energie transitie, De energiewereld verandert en dit heeft impact op ons energienet. Zonnepanelen, groen gas, elektrisch rijden en aardgasvrij wonen zijn ontwikkelingen waar we middenin zitten. We zetten in op een toekomst die in het teken staat van duurzaam, decentraal en samen.

VanderHelm – Berkel en Rodenrijs

Is dé bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van Onderzoek, Advies en Realisatie, met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie.

Van Dorp – Vestiging Rotterdam

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland
en doen wij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en hechten wij veel waarde aan duurzaam ondernemen.

Visser Elektrotechniek

Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. Met licht en energie maken we van iedere ruimte een unieke beleving

 

Endenburg Elektrotechniek

Elektrotechnisch allround partner in een steeds dynamischere wereld

Koelewijn Bestratingen

Stratenmakers met passie!

Aero Cruise Rotterdam

Aeroplane Cruise Rotterdam zet de kleine luchtvaart in voor het onderwijs en heeft als doel het vergroten van de instroom van vmbo studenten in de techniek opleidingen. 

Edumersive

Wij zetten ons in om virtual en augmented reality voor iedereen makkelijk en toegankelijk te maken.

Jet-Net

JJet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen samenwerken om jongeren in het onderwijs zelf de wereld van techniek te laten ervaren.

IHC Merwede

IHC biedt met zijn eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen waarbij werken EN leren centraal staat. Onze driejarige BBL opleiding is breder dan de gangbare opleidingen omdat het is opgesteld door specialistenen uit de IHC-praktijk. Vakmensen die weten hoe je de theorie toepast in de praktijk!

Bekker LaGram

Wij zijn gespecialiseerd in materieel dat wordt ingezet bij industriële reiniging, afvalinzameling, rioolreiniging, vegen en aanverwante werkzaamheden. 

SPB Gouwe en Rijnstreek

Het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw – kortweg SPB – uit Waddinxveen is hét opleidingsbedrijf voor jonge bouwvakkers in de regio Gouda en Rijnstreek.

Tijdens de beurs geven wij je alle informatie om te ontdekken dat we je een uitstekende kans bieden voor een opleiding met fijn en afwisselend werk.

Je verdient een prima salaris en hebt goede vooruitzichten om door te groeien in ons mooie bouwvak.

Autobedrijf m. de Koning

Als dealerbedrijf verkopen en onderhouden wij auto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Skoda en Seat.

Maar ook schade, leasing, verhuur en een tankstation behoren tot onze dienstverlening.

Met ruim 180 medewerkers verzorgen wij 6 dagen in de week de mobiliteit van onze klanten en doen dat met veel enthousiasme.

Futuremindz

Wij geloven dat de 21-eeuwse vaardigheid ‘innovatie’ (kritisch, probleemoplossend denken en creatief denken en samenwerken), techniek en gamification de katalysatoren zijn om PO, VO, MBO, HBO en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. FutureMindz ondersteunt en professionaliseert schoolteams uit het primair en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs in het uitvoeren van leersituaties en leerlijnen die zich richten op het trainen van 21st century skills.

Expo A16

Aan de rand van het Lage Bergse Bos vind je het interactieve belevingscentrum over de aanleg van de nieuwe snelweg. 

Onze voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond door de Expo A16 Rotterdam waar je van alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg.

Tijdens onze aanwezigheid op de STO Techniek Belevingsdagen vertellen wij jou er graag meer over.

WIJ Techniek

De Techniekstand is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken, te interesseren, te laten beleven en te laten zien dat ze dagelijks in aanraking komen met techniek in het bijzonder installatietechniek.

De Techniekstand tijdens de STO Techniek Belevingsdagen aanwezig om jou techniek te laten beleven.

Metalent

Metalent helpt je bij het ontdekken én ontwikkelen van jouw talent in de metaal. Wij bieden je de leukste opleidingen, leerwerkplekken en stages bij ruim 150 metaalbedrijven in Zuid-Holland Zuid en de beste carrièrekansen in de metaal- en maritieme sector.

BCB Staalconstructie

Toeleverancier van producten van staal. Bij BCB Staalconstructie werken wij met een team van circa 12 personen en bestaan al ruim 40 jaar.

Twiks Media

Twiks Media is een bedrijf wat diensten aanbied op het gebied van multimedia en entertainmenttechniek en bestaat bijna 10 jaar.

Lomans Capelle B.V.

Dolmans en Den Boer

IW Zuid-Holland

EIC Mainport Rotterdam

Techniek College Rotterdam opleiding LAB