Even voorstellen

Mijn naam is Wiebe Stofregen, werkzaam als mentor klas 1 en AVO-docent op Accent Praktijkonderwijs in Capelle aan den IJssel.

Van huis uit heb ik veel affiniteit met techniek en toen ik een aantal jaar geleden tijdens mijn sollicitatie hoorde over het project “Sterk Techniekonderwijs” was ik direct enthousiast. In mijn eerste periode bij Accent heb ik regelmatig periodes ingevallen voor de Techniekdocent en zodoende de technieklessen gegeven aan de klassen 1. Dit schooljaar geef ik een deel van de technieklessen samen met onze Techniekdocent Jan Middel. Toen bekend werd dat Fatma Afiyon zou gaan stoppen met haar werkzaamheden als projectleider STO voor Accent Capelle, werd mij gevraagd om het stokje van haar over te nemen. Eind 2021 heb ik al een aantal dagen met Fatma meegelopen en bedrijfsbezoeken afgelegd en per 1 januari 2022 ben ik de nieuwe projectleider STO voor Accent Capelle. Ik kijk er erg naar uit om samen met het techniekteam van Accent Capelle en alle betrokkenen bij STO het techniekonderwijs (nog) verder te ontwikkelen. Ik wil ook via deze weg Fatma Afiyon bedanken voor haar inzet en het vele werk wat ze heeft verricht sinds de start van STO en neem met veel vertrouwen haar taak over.

Laat een reactie achter