Met dit nieuwsbericht wil ik mezelf voorstellen.

Mijn naam is Koen Otterspeer, docent techniek op het Comenius College. Vanaf dit schooljaar neem ik het stokje over te nemen van Fedor Jaspers als voorzitter van actielijn 1.

Het afgelopen jaar ben ik met Sterk Techniek Onderwijs in aanraking gekomen tijdens de wervingsperiode van de eerstejaars leerlingen. Mede door een meer persoonlijke aanpak hebben we voor het aanstaande schooljaar gelukkig meer leerlingen mogen verwelkomen, maar nog steeds niet in de aantallen die we graag zouden zien.

In het nieuwe schooljaar hoop ik mij via Sterk Techniek Onderwijs in te zetten om alternatieve manieren te bedenken om leerlingen te werven. Ook wil ik me inzetten om de techniekafdelingen weer aantrekkelijk te maken voor de nieuwe generatie.

Laat een reactie achter