Het Meesterwerk

Het projectteam van STO Capelle & Oostland heeft donderdag 23 juni haar maandelijkse projectteam vergadering gehouden in de vergaderruimte van Het Meesterwerk.

Het Meesterwerk is de nieuwste leerwerkplek van Accent Praktijkonderwijs in Capelle aan den IJssel. U vindt deze unieke winkel in winkelcentrum Picassopassage in Capelle Schollevaar.

De winkel heeft als hoofddoel leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een vertrouwde, levensechte omgeving voorbereiden voor een baan binnen de horeca of retail in Capelle aan den IJssel. Met andere woorden in een veilige, maar levensechte omgeving leren met als resultaat een baan!

In de winkel vindt u de coffeebar, een lunchroom, een giftshop met lokale projecten en tevens kunt u er een vergaderruimte huren, waarbij geheel verzorgde luncharrangementen verzorgd kunnen worden.

Onder het genot van heerlijke soep en goed belegde broodjes werd er in de gloednieuwe winkel hard gewerkt aan nieuwe successen voor STO Capelle & Oostland. Ga voor meer informatie naar https://hetmeesterwerk.com/.