Fusering STO regio's Capelle & Oostland met Rotterdam Noord en Rotterdam Zuid

De stuurgroep van de regio Capelle & Oostland kondigt met trots aan dat zij voor de periode 2025 – 2029 zullen fuseren met de regio’s Rotterdam Zuid en Rotterdam Noord.

Dit komt voort uit de wens van zowel het bedrijfsleven als de mbo’s om het aantal regio’s in Rijnmond te verminderen. Door deze fusie kunnen we bovendien meer slagkracht genereren op het gebied van de promotie van techniek binnen de regio.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 januari 2025 zullen we als één organisatie, onder de naam TechTown, het programma van STO uitvoeren. Tot die tijd blijven we onze huidige plannen uitvoeren zoals u gewend bent.

Belangrijke aankomende activiteiten:

Dit betekent dat wij in de komende periode nieuwe plannen gezamenlijk maken, een nieuwe organisatiestructuur neer zullen zetten en vanaf 1 januari 2025 als TechTown het programma van STO zullen uitvoeren.

Tot die tijd voeren we onze plannen nog uit zoals u die kent. Denk o.a. aan de Techniek Belevingsdagen op 2 en 3 oktober 2024 en aan het feit dat wij dit jaar de eerste studenten van de doorlopende leerroute PIE gaan diplomeren! 

We kijken uit naar deze nieuwe fase en de mogelijkheden die de fusie met zich meebrengt. Samen streven we naar een sterkere en meer efficiënte promotie van techniek in de regio Rijnmond.

Voor meer informatie en updates over de fusie en onze plannen, houd onze communicatiekanalen in de gaten.

Samen bouwen we aan een innovatieve toekomst voor techniekonderwijs en -promotie in onze regio!