Studiedag “Techniek heeft de toekomst”

Op dinsdag 10 oktober a.s. is het zover: dan organiseren wij onze jaarlijkse studiedag en daar mag jij niet ontbreken! Onder de vlag ’’Techniek heeft de toekomst’’ zoomen we in op de samenwerking tussen Techniek College Rotterdam en het voortgezet onderwijs. Interessant voor iedereen die samenwerkt met of betrokken is bij de VO-bovenbouw. Hoog tijd dus om met elkaar in gesprek te gaan over onze gemeenschappelijke onderwijsdoelen!

In twee workshoprondes richten we ons op thema’s als Pedagogiek & begeleiding; Vormen van samenwerking vo-mbo; Onderwijsorganisatie; Didactiek & inhoud. Ingevuld door externe sprekers, onze eigen collega’s en collega’s uit het vmbo’s onderwijs.

Aan de invulling van het programma wordt achter de schermen hard gewerkt, een klein tipje van de sluier willen we vast oplichten: spreker Jos Ahlers neemt ons mee in het puberbrein. Hij weet als geen ander hoe de huidige generatie jongeren in elkaar zit. En uiteraard is er veel ruimte om te ontspannen en te lachen daar zorgt een bekende Rotterdamse cabaretier wel voor!

Datum: Dinsdag 10 oktober a.s.
Tijd: 09.00 uur tot 15.30 uur
Locatie: Maasgebouw Rotterdam

Reserveer 10 oktober a.s. alvast in je agenda, we stellen jouw komst zeer op prijs! Heb je collega’s die je mee zou willen nemen naar de studiedag, geef dan hun mailadres door aan H.Wolfson@tcrmbo.nl dan sturen we hen per omgaande een save the date. Na de zomervakantie ontvang je een uitnodiging om je keuzes voor workshops en je komst definitief te bevestigen.

We heten je graag welkom op 10 oktober a.s.!

Marc Meijer, Janine Slootmaekers en Said el Ouazizi
Directie Techniek College Rotterdam

P.S. Heb je nog een thema dat je graag besproken zou zien of zou je zelf een workshop willen verzorgen? Stuur een mail naar b.weenink@tcrmbo.nl of t.remmelts@tcrmbo.nl

The event is finished.

Datum

10 okt 2023
Expired!

Tijd

09:00 - 15:30
Categorie