Even voorstellen: Robert Koerts

Techniek en technologie zit in mijn DNA, ook mijn onderwijsroute (LTS, MTS, HTS, TU-Delft) sloot hierop aan.
Met passie voor techniek en technologie draag ik graag uit om jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de techniek.

Na 23 jaar gewerkt te hebben in het MBO-Techniek, heb ik de overstap gemaakt naar het VO bij het EYE College.

Wat ik hier heb geleerd is dat kansrijk opleidingen in de techniek begint bij een brede oriƫntatie voor leerlingen (VO) en studenten (MBO). Vooral jongeren zelf laten ontdekken en hoe mooi de brede wereld van techniek en technologie is. De basis wordt in het VO gelegd hier is de leerling regisseur van zijn eigen ontdekkingsreis. Samen met het bedrijfsleven geven we vorm aan deze beleving. STO biedt ons de kans om samen met de scholen, bedrijven en overheid meer jongeren te interesseren en op te leiden voor een baan in de techniek en technologie.

Groet,
Robert