Even voorstellen: Marja Swaneveld.

Mijn naam is Marja Swaneveld. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Accent praktijkonderwijs in Capelle a/d IJssel en sinds dit schooljaar ben ik de vestigingsdirecteur van deze school. Levensecht leren vind ik belangrijk en heeft inmiddels een vaste plek binnen onze school.

Samen met mijn collega’s van STO Capelle-Oostland wil ik stimuleren, initiëren en ondersteunen bij de vele activiteiten die binnen het project uit te voeren zijn.

Het bevorderen van een samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven is essentieel voor het versterken van techniekonderwijs. Het aanbieden van stage- en leerwerkplekken stelt leerlingen in staat om directe ervaring op te doen in een echte werkomgeving en om hun technische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in de praktijk.

Marja Swaneveld

Vestigingsdirecteur Accent Capelle