Reijm BV

 Reijm B.V. al 75 jaar het groene begrip in de regio!

Endenburg Elektrotechniek

Elektrotechnisch allround partner in een steeds dynamischere wereld

Hollandia Infra

 Hollandia Infra is dé specialist in het ontwerp en de realisatie van complexe staalbouwkundige (water)werken en bewegingswerken zoals bruggen, sluizen, stuwen, (stormvloed)keringen en specials

Koelewijn Bestratingen

Stratenmakers met passie!

Stinis

Wij zijn Stinis. Een familiebedrijf waar zes generaties getalenteerde ingenieurs zich voor inzetten. 

Wij ontwerpen, produceren en onderhouden spreaders en op maat gemaakte hijsapparatuur voor containeroverslag. 

Wij leveren het gehele pakket voor onder uw kranen .

Aero Cruise Rotterdam

Aeroplane Cruise Rotterdam zet de kleine luchtvaart in voor het onderwijs en heeft als doel het vergroten van de instroom van vmbo studenten in de techniek opleidingen. 

Stedin

Stedin is een regionale Nederlandse netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert.

Stedin is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Stedin heeft in totaal bijna 4 miljoen aansluitingen.

 

Edumersive

Wij zetten ons in om virtual en augmented reality voor iedereen makkelijk en toegankelijk te maken.

Jet-Net

JJet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen samenwerken om jongeren in het onderwijs zelf de wereld van techniek te laten ervaren.

Zo krijgen jongeren een reëel beeld van technische beroepen en kunnen ze bewuster kiezen voor een studie in de technologie, techniek en ict.et-Net & TechNet is een groot

 

IHC Merwede

IHC biedt met zijn eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen waarbij werken EN leren centraal staat. Onze driejarige BBL opleiding is breder dan de gangbare opleidingen omdat het is opgesteld door specialistenen uit de IHC-praktijk. Vakmensen die weten hoe je de theorie toepast in de praktijk!

 

Bekker LaGram

Wij zijn gespecialiseerd in materieel dat wordt ingezet bij industriële reiniging, afvalinzameling, rioolreiniging, vegen en aanverwante werkzaamheden. 

 

Visser Elektrotechniek

Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. Met licht en energie maken we van iedere ruimte een unieke beleving

 

SPB Gouwe en Rijnstreek

Het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw – kortweg SPB – uit Waddinxveen is hét opleidingsbedrijf voor jonge bouwvakkers in de regio Gouda en Rijnstreek.

Tijdens de beurs geven wij je alle informatie om te ontdekken dat we je een uitstekende kans bieden voor een opleiding met fijn en afwisselend werk.

Je verdient een prima salaris en hebt goede vooruitzichten om door te groeien in ons mooie bouwvak.

Autobedrijf m. de Koning

Als dealerbedrijf verkopen en onderhouden wij auto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Skoda en Seat.

Maar ook schade, leasing, verhuur en een tankstation behoren tot onze dienstverlening.

Met ruim 180 medewerkers verzorgen wij 6 dagen in de week de mobiliteit van onze klanten en doen dat met veel enthousiasme.

 

Futuremindz

Wij geloven dat de 21-eeuwse vaardigheid ‘innovatie’ (kritisch, probleemoplossend denken en creatief denken en samenwerken), techniek en gamification de katalysatoren zijn om PO, VO, MBO, HBO en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. FutureMindz ondersteunt en professionaliseert schoolteams uit het primair en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs in het uitvoeren van leersituaties en leerlijnen die zich richten op het trainen van 21st century skills.

Expo A16

Aan de rand van het Lage Bergse Bos vind je het interactieve belevingscentrum over de aanleg van de nieuwe snelweg. 

Onze voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond door de Expo A16 Rotterdam waar je van alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg.

Tijdens onze aanwezigheid op de STO Techniek Belevingsdagen vertellen wij jou er graag meer over.

WIJ Techniek

De Techniekstand is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken, te interesseren, te laten beleven en te laten zien dat ze dagelijks in aanraking komen met techniek in het bijzonder installatietechniek.

De Techniekstand tijdens de STO Techniek Belevingsdagen aanwezig om jou techniek te laten beleven.

Klift

Klift Metaalbewerking is een door SBB-erkend opleidingsbedrijf voor verspaners op meerdere niveaus.  Onder leiding van een jonge enthousiaste praktijkopleider worden elk jaar mensen opgeleid in de verspaning. Van de huidige medewerkers zijn de meesten uit eigen opleiding voortgekomen.

Metalent

Metalent helpt je bij het ontdekken én ontwikkelen van jouw talent in de metaal. Wij bieden je de leukste opleidingen, leerwerkplekken en stages bij ruim 150 metaalbedrijven in Zuid-Holland Zuid en de beste carrièrekansen in de metaal- en maritieme sector.