Bedrijven en scholen evaluatiebijeenkomst Sterk Techniekonderwijs regio Capelle&Oostland

Op 13 juni komen bedrijven en onderwijs van Sterk Techniekonderwijs regio Capelle&Oostland bij elkaar om terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar de toekomstige samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Wij waarderen uw betrokkenheid en bijdrage aan het Sterk Techniekonderwijs-programma. Samen hebben we al veel bereikt, maar er liggen nog vele mogelijkheden voor ons in het verschiet. Deze evaluatiebijeenkomst biedt een uitstekende gelegenheid om onze samenwerking te versterken en nieuwe strategieën te ontwikkelen om techniek onderwijs in onze regio naar een hoger niveau te tillen.

Datum: 13 juni 2023
Tijd: 16.00 – 18.30 uur (inloop 15.45 uur)
Locatie: Het Koetshuis, Dorpsstraat 114A 2931 AG Krimpen aan de Lek

Programma:

  • Welkomstwoord en introductie
  • Terugblik op de afgelopen periode: resultaten, uitdagingen en successen
  • Vooruitkijken naar de toekomstige samenwerking: nieuwe kansen en doelstellingen
  • Rondleiding bij Stinis, door Wietze Koning om één van onze partners te leren kennen
  • Afsluitende borrel om te netwerken en ervaringen uit te wisselen

Uw aanwezigheid en input zijn van onschatbare waarde om ons gezamenlijke doel te bereiken: het versterken van techniek onderwijs in onze regio.

Graag ontvangen wij vóór 6 juni een bevestiging van uw aanwezigheid, u kunt dit mailen naar: lvharen@melanchthon.nl. Mocht u nog specifieke onderwerpen willen bespreken tijdens de bijeenkomst, dan kunt u dit ook aan ons laten weten.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijeenkomst en om gezamenlijk te werken aan de toekomst van techniekonderwijs in onze regio.