Aero Cruise Rotterdam Nieuwe partner STO Capelle-Oostland

Woensdag 28 april heeft Django Boer een samenwerkingsovereenkomst getekend met STO Capelle&Oostland. Django draagt met zijn bedrijf Aero Cruise Rotterdam het techniek onderwijs een warm hart toe.

Hij zet de kleine luchtvaart in voor het onderwijs en heeft als doel het vergroten van de instroom van vmbo studenten in de techniek opleidingen. Met levensechte luchtvaart praktijkopdrachten maakt hij leerlingen van het vmbo, praktijkonderwijs en basisonderwijs enthousiast voor techniek en bètavakken.

Onlangs heeft Django een docent van het Comenius College meegenomen op een vlucht boven Rotterdam. Hier zijn 360 graden opnames gemaakt, welke verwerkt zijn in een VR les voor leerlingen. De leerlingen van de school krijgen hierdoor de kans om niet alleen aan de techniek van een vliegtuig te sleutelen, maar ook de belevenis van het vliegen te ervaren.

Django is initiatiefnemer van Citylab010 en reeds aangesloten bij de STO regio’s Rotterdam Noord en Tech op Zuid. Wij zijn blij dat hij ook in onze regio mee wil werken aan Sterk Techniekonderwijs! Welkom, Django!

Laat een reactie achter